Køberrådgivning ved boligkøb

Minkøbermægler.dk er sat i verden for at sikre et trygt forløb for både førstegangskøbere og erfarne boligkøbere med komplet og uvildig køberrådgivning.

Vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med dit boligkøb, så du kommer godt igennem boligkøbet uden kedelige overraskelser – fra start til slut.

På den måde dækker vores køberrådgivning langt mere end den traditionelle rådgivning, som du modtager hos en boligadvokat – uden at det koster dig ekstra.

Med køberrådgivning hos Minkøbermægler.dk får du:

 • Mere end 15 års erfaring fra boligmarkedet
 • Gratis købsvurdering og professionel ansvarsforsikring
 • Prisforhandling med sælgers ejendomsmægler
 • Gennemgang af juridiske dokumenter
 • Besigtigelse med byggesagkyndig
 • Finansiel rådgivning
 • Samme personlige rådgiver gennem hele boligkøbet
 • .. og meget mere
køberrådgiver

Rådgivning til køb af bolig i København og omegn

Køberrådgivning er en service, der i sin helhed ikke blot indebærer rådgivning til boligkøber, men også prisforhandling, gennemgang af alle juridiske dokumenter, besigtigelse og afleveringsforretning.

Køberrådgivning er med andre ord henvendt til boligkøber, der har fundet drømmeboligen og gerne vil sikre, at boligkøbet er i trygge hænder, og at hele processen bliver så vellykket og smertefri som muligt.

Du kan få hjælp til både de praktiske og juridiske aspekter af købsaftalen og andre relevante dokumenter – uanset om du søger en uvildig køberrådgiver i fx København, Nordsjælland, Søborg , Sjælland, Jylland eller på Fyn.

Kontaktinformation

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 22.00

Lørdag – Søndag: 08.00 – 22.00

Køberrådgivning – Din vej til et trygt og sikkert boligkøb

Køberrådgivning er især relevant og anbefalelsesværdigt for førstegangskøbere, men også erfarne boligkøbere kan drage fordel af en erfaren køberrådgiver.

Som boligkøber skal du i mange tilfælde holde styr på rigtig mange tidsfrister og alle relevante dokumenter, herunder skøde og refusionsopgørelse, bankgaranti, købsaftale, tinglysning, afgiftspantebrev, dokumenter fra grundejerforeningen m.m.

Dette kan hurtigt føles meget overvældende og uoverskueligt, og netop derfor er det en god ide at gøre brug af en køberrådgiver, når du skal købe bolig.

Misforståelser og fejlfortolkninger kan koste dig mange penge, når det drejer sig om køb af dit nye hjem eller fx et forældrekøb.

Men med Minkøbermægler.dk på sidelinjen som din egen rådgiver, kommer du sikkert og trygt i mål samt sikre en godkendelse af handlen.

Vi kender til alle de faldgruber og udfordringer, som du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med et boligkøb, og vi kan derfor hjælpe dig sikkert igennem hele forløbet.

Overvejer du også at hyre en personlig køberrådgiver eller erfaren boligrådgiver til at sikre de bedste vilkår i din bolighandel, så hop direkte til næste afsnit, og bliv klogere på, hvad der definerer en køberrådgiver.

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen – så ringer vi dig op med et gratis og uforpligtende tilbud.

  Køberrådgivning services

  Vi har allerede været inde på, hvad en køberrådgiver kan hjælpe med, men i nedenstående afsnit kan du forvente at få en lidt mere grundig gennemgang af hele pakken.

  Hos Minkøbermægler.dk kan vi hjælpe dig med følgende:
  købsvurdering

  Købsvurdering

  En køberrådgiver kan hjælpe med at foretage en købsvurdering af ejendommen.

  Vi tilbyder vel at mærke en helt gratis online købsvurdering.

  I den forbindelse laver vi naturligvis en vurdering af boligens værdi i forhold til boligmarkedet.

  Vi laver også en grundig gennemgang af boligens salgshistorik, salgsopstilling, tilstandsrapport m.v.

  Pris: Gratis

  prisforhandling

  Prisforhandling

  En køberrådgiver kan hjælpe med at forhandle prisen ned og spare dig for en masse penge.

  Hos os får du kun en regning, hvis det lykkes os at få prisen ned. Har du et ønske om at købe bolig til den rigtige pris?

  Så lad os klare forhandlingerne med sælgers repræsentant.

  Vi står på din side før, under og efter en sikker bolighandel.

  Pris: 10 % af afslaget

  juridisk dokumentgennemgang

  Juridisk dokumentgennemgang

  Medmindre du selv besidder stor viden inden for ejendomsjura, så kan det være en god idé at alliere dig med en køberrådgiver.

  Skal det være en god handel, så er det nemlig alfa og omega, at alle juridiske forhold og dokumenter er i orden.

  Vi tilbyder juridisk gennemgang af købsaftalen og handlens dokumenter, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og vores køberrådgiver gennemgår skøde og refusionsopgørelse.

  Pris: Fra 8.000 kr. (inkl. moms)

  besigtigelse med minkøbermægler

  Besigtigelse med Minkøbermægler.dk 

  En professionel udført besigtigelse forud for et boligkøb kan spare dig for både penge og en masse bekymringer.

  En køberrådgiver med den rette praktiske erfaring kan udføre en uvildig gennemgang af boligen og vurdere, om der er aspekter, der kan have betydning for et trygt køb af din nye bolig.

  Disse skjulte fejl og mangler, der evt. måtte identificeres, kan være med til at sikre en mere vellykket forhandling af pris.

  Pris: 1.000 kr. inkl. moms og kørsel

  besigtigelse med byggesagkyndig

  Besigtigelse med byggesagkyndig

  En besigtigelse med byggesagkyndig forud for et boligkøb kan give dig det fulde overblik over, hvad det koster at udbedre skader.

  En byggesagkyndig kan udføre en byggeteknisk gennemgang af ejendommen og vurdere, om der er aspekter, som giver anledning til panderynker.

  Eventuelle fejl og mangler, som ikke er belyst korrekt, kan benyttes i en forhandling og give en stærk forhandlingsposition.

  Pris: Fra 4.000 kr. inkl. moms

  afleveringsforretning

  Afleveringsforretning

  Ved en afleveringsforretning, eksempelvis i forbindelse med ny bolig og nybyggeri, overgår risikoen fra entreprenøren til bygherren.

  Derfor er det vigtigt, at det udførte arbejde gennemgås grundigt, og at der kigges efter fejl og mangler i byggeriet.

  Vi samarbejder med en uafhængig byggesagkyndig, der kan forestå netop den vigtige afleveringsforretning, hvilket er din garanti for at undgå faldgruber.

  Pris: Ring og aftal nærmere

  sælgerådgivning

  Sælgerrådgivning

  En køberrådgiver skal som bekendt rådgive køberen, men står du over for at skulle sælge din nuværende bolig, så kan vi selvfølgelig være behjælpelige.

  Vi kan bl.a. hjælpe dig med at vælge den rette mægler, gennemgå formidlingsaftalen samt forhandle pris og vilkår m.v. 

  Du kan også få råd og vejledning omkring salgsoptimering og rekvirering af tilstandsrapport.

  Pris: Fra 3.000 kr. inkl. moms

  prisforhandling af grundkøb og entreprisetilbud

  Prisforhandling af grundkøb og entreprisetilbud

  En køberrådgiver kan også hjælpe dig med at forhandle prisen ned på grundkøb og entreprisetilbud.

  Du får stadig kun en regning, hvis det lykkes os at spare dig for en masse penge.

  Har du et ønske om at få den bedst mulige pris på grundkøb og entreprisetilbud?

  Så lad Minkøbermægler.dk klare prisforhandlingen. 

  Pris: 10 % af afslaget

  boligkøb - finansiel rådgivning

  Boligkøb – Finansiel rådgivning

  Sidst, men ikke mindst kan Minkøbermægler.dk hjælpe med finansiel rådgivning, der vil være med til at gøre din købsproces smidigere.

  Hos os indebærer det bl.a. prissammenligning, rådgivning om valg af lånetype, forhandling med banken og meget mere.

  Vi samarbejder med en finansiel rådgiver, som har tilladelse fra Finanstilsynet til at yde boligkreditformidling, hvilket er din garanti for, at vælge det helt rigtige boliglån.

  Pris: Ring for pris

  Undgå faldgruber med køberrådgivning

  Det er ikke lovpligtigt at anvende en køberrådgiver. Hos Minkøbermægler.dk ser vi dog mange gode grunde til at få faglig, ærlig og juridisk rådgivning hele vejen, når man står over for sit livs største investering. Dit største ønske er selvfølgelig at få nøglerne til din nye bolig, men du må igennem købsprocessen for at nå dertil.

  At købe bolig er en kompleks affære med faldgruber som jordforurening, ansvarsfraskrivelser, fejl i udregningen af rådighedsbeløb, ejerudgift, boligydelse, berigtigelse, udløbet fortrydelsesfrist, manglende lånebevis, ulovlige bygningsindretninger, tinglyste servitutter m.v.

  Mange boligkøbere kan nikke genkendende til, at denne proces kan være både tidskrævende, følelsesmæssig og udfordrende, da man skal forholde sig til mange ting af stor betydning. Men når man får kompetent og god køberrådgivning, så bliver hele processen mere overskuelig.

  køberrådgiver
  køberrådgiver

  Køberrådgivning ved køb af hus

  At købe en bolig er en stor beslutning – og ofte vil det være den største økonomiske beslutning, som du kommer til at foretage i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i alle handlens vilkår og betingelser, når du skriver under på købsaftalen, så du er sikker på, at du ved, hvad du køber.

  Købsaftalen er et omfattende dokument, som indeholder væsentlige vilkår for handlen. Det er ofte sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen – og den er formuleret i et sprog, som kan være vanskeligt at forstå, medmindre du har en juridisk baggrund eller erfaring køb og salg af fast ejendom.

  Det er en kompliceret proces at købe hus, og det kan være uoverskueligt at sætte dig ind i alle detaljerne på egen hånd. Det er i den forbindelse væsentligt at huske på, at en professionel ejendomsmægler udelukkende varetager sælgers interesser.

  Hvis du ønsker det fulde overblik over den bolig, du er ved at købe, er det derfor en god idé at investere i køberrådgivning. Køberrådgiveren fungerer som modvægt til ejendomsmægleren, da vedkommende udelukkende varetager dine interesser og fokuserer på at sikre dig de bedste betingelser i handlen.

  Som din købermægler hjælper vi dig med at gennemgå købsaftalen og ejendommens dokumenter. Efterfølgende bliver du sat grundigt ind i alle de vilkår og betingelser, der gør sig gældende, så du er sikret et komplet overblik over din sag. På den måde kan du skrive under på købsaftalen med ro i maven.

  7 gode grunde til at alliere dig med en køberrådgiver

  • Du sparer dine egne ressourcer til alt det sjove, når du har en tovholder på købsprocessen

  • Du bliver guidet igennem særlige opmærksomhedspunkter, så du ikke selv skal afsøge faldgruber

  • Du undgår at gøre noget forhastet og købe “katten i sækken”

  • Du kan få besvaret dine spørgsmål og få luftet dine tanker og bekymringer undervejs i processen

  • Du får hjælp til at sikre den bedste pris

  • Du slipper for at skulle bøvle med alle papirer og juridiske teknikaliteter

  • Du sparer både tid og penge

  Rådgivning til køb af andelsbolig

  Andelsboliger bliver mere og mere populære, og det skyldes blandt andet, at handelsprisen som udgangspunkt er lavere end på ejerboliger. Til gengæld er det mere kompliceret at købe en andelsbolig, end du måske forestiller dig, da du ikke kun skal forholde dig til selve boligen, men også til generalforsamlingsbestemte reserver, forbedringer/fradrag for mangler i andelsboligen, andelsboligforeningens økonomi, andelsboligens tekniske pris med mere.

  Er der eksempelvis risiko for, at boligafgiften stiger, hvilke lån er der i andelsboligforeningen og hvilken betydning har det for dig som køber, hvis andelsforeningen har en stor gæld? I visse situationer kan du ende med at hæfte for andelsforeningens gæld.

  Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at andelsforeningen har en sund økonomi, før du skriver under på overdragelsesaftalen. Hos Minkøbermægler.dk kan du få hjælp til alle aspekter af handlen. Vi hjælper dig med at danne overblik over alle de detaljer, som er relevante, når du skal købe en andelsbolig.

  Det kan være en jungle at navigere i andelsforeningens økonomi og dokumenter, hvis du ikke har en juridisk baggrund eller erfaring med køb af en andelsbolig. Når du vælger os i forbindelse med køb af en andelsbolig, får du blandt andet hjælp til at indhente og gennemgå andelsforeningens økonomi, vedtægter, vurderingsrapport, energimærke, tingbog og servitutter.

  Hvad koster køberrådgivning?

  Vi yder rådgivning til priser, hvor alle boligkøbere kan være med. Det gør vi, da vi mener, at alle købere skal have mulighed for at alliere sig med en køberrådgiver – med alt, hvad det giver af tryghed og fordele. Køberrådgivning afhænger ikke kun af konkurrencedygtige priser, men også gennemsigtige priser.

  Du kan finde vores aktuelle priser på alle ydelser i vores prisoversigt – lige fra juridisk gennemgang af alle dokumenter og prisforhandling til besigtigelse og sælgerrådgivning. I nogle tilfælde er prisen fast, mens prisen andre gange forhandles individuelt alt efter præferencer og behov.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ydelse eller blot en uforpligtende snak, så er næste skridt at kontakte os. 

  købermægler
  køberrådgiver

  Manden bag Minkøbermægler.dk

  Mit navn er Anders Klingenberg, uddannet og registreret ejendomsmægler i Erhvervsstyrelsen med mere end 15 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen.

  Jeg har derfor et indgående kendskab til købers stilling ved køb af fast ejendom og de juridiske aspekter i en ejendomshandel. I mit virke som ejendomsmægler har jeg været vurderingskonsulent for Handelsbanken, Danske Bank og Nordea.

  I mit virke som sælgers mægler trækker jeg på den erfaring, jeg har fra mine mange år som sælgers mand. Min køberrådgivning tager udgangspunkt i den enkelte person samt en evne til at sætte mig i købers sted og de følelser og tanker, der ligger i at købe ens fremtidige hjem.

  Få et uforpligtende tilbud på professionel køberrådgivning

  Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på køberrådgivning, så kan du kontakte Minkøbermægler.dk på 42 45 31 71 eller ak@minkoebermaegler.dk.

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med et trygt boligkøb mandag til søndag fra kl. 8-22.

  Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker at blive ringet op.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  kontakt

   FAQ

   Hvad er køberrådgivning?

   Køberrådgivning er en ydelse, som du kan benytte dig af, når du skal købe fast ejendom. Du får en professionel rådgiver til at hjælpe dig gennem hele købsprocessen, så du er sikker på, at du kender til alle handlens vilkår og betingelser. Gør du ikke brug af køberrådgivning, har du selv ansvaret for at sætte dig ind i alle aspekter og vilkår af handlen. 

   Rådgivningen omfatter typisk en gennemgang af købsaftalen og handlens dokumenter, hjælp til prisforhandling med sælgers mægler samt hjælp til at sikre, at handlen bliver gennemført under acceptable vilkår. Køberrådgivning gennem Minkøbermægler.dk er således din garanti for, at din underskrift på købsaftalen sker på et oplyst grundlag.

   Det er frivilligt, om du vil gøre brug af køberrådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Du skal dog være opmærksom på, at ejendomsmægleren udelukkende varetager sælgers interesser, hvorfor det kan være en stor fordel for dig som køber at alliere dig med en købermægler, som kan varetage dine interesser. 

   Er køberrådgivning nødvendigt?

   Det kan have store konsekvenser, hvis du undlader at involvere en køberrådgiver i dit boligkøb. Du risikerer nemlig at acceptere handlen på et fejlagtigt grundlag, hvis du ikke kender alle de vilkår og betingelser, der gør sig gældende i aftalegrundlaget.

   Køberrådgiveren gennemgår købsaftalen og handlens dokumenter på dine vegne, hvorefter du vil blive sat grundigt ind i hele aftalegrundlaget. Ofte er både købsaftale og de øvrige dokumenter formuleret i et juridisk sprog, som til tider kan være svært at forstå. Som køber risikerer du dermed at overse væsentlige vilkår, som i sidste ende kan forringe boligens værdi og/eller din retsstilling som køber. 

   Man kan sige, at ejendomsmæglerens fokus er at sikre sælger så gunstige vilkår i handlen som overhovedet muligt, mens den personlige køberrådgiver trækker den anden vej, og fungerer som modvægt til sælgers ejendomsmægler. Køberrådgiveren er således din sikkerhed for, at der ikke overses væsentlige elementer, og at du som køber kommer til at stå bedst muligt. 

   Hvad er en køberrådgiver?

   En køberrådgiver er typisk uddannet ejendomsmægler, og hjælper dig sikkert gennem dit boligkøb. Køberrådgiveren hjælper dig som boligkøber med at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med dit boligkøb. Du får bl.a. hjælp til at gennemgå købsaftalen og handlens dokumenter, som bliver udleveret af ejendomsmægleren.

   Det er ikke kun tilstandsrapporten og ejerskifteforsikringen, men også ejendommens øvrige dokumenter – f.eks. BBR, servitutter, byggetilladelser, ejendomsdatarapport og forureningsattester m.m. Køberrådgiveren varetager købers interesser og fungerer dermed som modvægt til sælgers ejendomsmægler.

   Køberrådgiverens primære opgave er at sætte køber grundigt ind i aftalegrundlaget og guide køber gennem hele købsprocessen. Du kan dog også få hjælp til at forhandle pris og vilkår med sælgers ejendomsmægler, ligesom køberrådgiveren kan stå for at varetage dialog med mægler og bank. Det er vigtigt, at du gør brug af køberrådgivning, hvis du vil sikre dig de bedst mulige vilkår i handlen.