Sælgerrådgivning

Hvis du som køber skal sælge en bolig, kan Minkøbermægler.dk hjælpe dig med at gennemgå formidlingsaftalen og give dig råd/anbefalinger til, hvordan du som sælger kan forhandle den bedst mulige aftale med den mægler, du vælger.

Minkøbermægler.dk kan også yde rådgivning om, hvem der er de bedste mæglere på markedet til at varetage salget af netop dit hjem.

Du kan også få råd og vejledning omkring generel salgsoptimering og rekvirering af tilstandsrapport med mere.

Priseksempel 1: Forhandling af salær med ejendomsmægler 3.000 kr. inkl. moms.

Priseksempel 2: Gennemgang af salgsvurderinger 3.500 kr. inkl. moms

Har du modtaget vidt forskellige salgsvurderinger på dit hjem fra de ejendomsmæglere, som du har haft ude at vurdere boligen?

Minkøbermægler.dk gennemgår de forskellige salgsvurderinger, som du har modtaget og sammenholder dem med de realiserede handelspriser for området.

Minkøbermægler.dk afholder herefter et telefonmøde med dig, hvor vi gennemgår dine overvejelser/tanker til de forskellige salgsvurderinger, og hvor jeg kommer med råd og vejledning til, hvilken ejendomsmægler og salgsvurdering, jeg finder, er mest interessant i forhold til din salgssituation. Her vil vi også kigge nærmere på eventuelle ændringer/tilføjelser til formidlingsaftalen.

Minkøbermægler.dk står klar til at hjælpe dig.

Pris: fra 3.000 kr. inkl. moms / aftales individuelt 

KONTAKT ANDERS
Sælgerrådgivning