Prisforhandling ved boligkøb

Prisforhandling er en central del af det at købe bolig. Det er i mange tilfælde en kompleks proces, hvor erfaring og viden har stor betydning.

Udover at vide, hvad der kan slås på som argumenter i tilstandsrapporten, så skal man også have kundskaberne til at kunne forhandle prisen ned.

Udgiften til prisforhandlingen vil typisk kunne lægges ind i lånet sammen med udgiften til den finansielle rådgiver og stiftelsesomkostningerne (tinglysningsafgift, diverse gebyrer til banken og realkreditinstitutet m.m.), så du som køber ikke skal have penge op ad lommen.

Med prisforhandling ved boligkøb får du følgende:

 • Gratis sparring om dit boligkøb
 • Gratis online købsvurdering
 • Købsvurdering og forhandlingsstrategi afstemt med dine forventninger
 • Varetagelse af budgivning og forhandling med sælgers ejendomsmægler
prisforhandling

Køberrådgivning fra start til slut

Minkøbermægler.dk varetager prisforhandlingen og budgivningen på dine vegne, hvis du ønsker det.

Vi rådgiver dig fra start til slut i forhold til at skaffe dig den rigtige pris på din nye bolig. Du bliver med andre ord guidet hele vejen gennem boligkøbet – og der vil altid være åben dialog og gennemsigtighed.

Uanset, hvad din kommende bolig er værd, hvilken pris, du er i villig til at betale for den, og hvor meget sælger vil rykke sig, kan du altid være sikker på, at Minkøbermægler.dk varetager dine interesser.

Gratis sparring om dit boligkøb

Minkøbermægler.dk tilbyder også gratis sparring og kyndige inputs om dit boligkøb.

Som købers mægler og professionel forhandler, er ærlighed og åbenhed vigtige elementer, når vi hjælper boligkøbere med køberrådgivning og prisforhandling.

Gratis online vurdering

købermægler

Med i prisforhandling følger også en gratis købsvurdering af den bolig, som du overvejer at give et bud på.

En købsvurdering tager udgangspunkt i mange forskellige parametre:

 • Boligens salgshistorik
 • Boligens pris ift. beliggenhed og det aktuelle marked
 • Særlige forhold, som du bør være opmærksom på
 • Behovet for en byggeteknisk gennemgang af ejendommen
 • Gennemgang af salgsopstilling, tilstandsrapport, BBR-meddelelse m.m.

En gratis online købsvurdering giver mange købere et godt grundlag for at træffe den rette beslutning, når de skal købe bolig.

Forhandlingsstrategi afstemt med dine forventninger

Med mange års erfaring på markedet vil Minkøbermægler.dk kunne give en konkret og uvildig vurdering af, hvad den maksimale pris måtte være på netop den bolig, du har kig på.

Uanset om det drejer sig om hus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, vil den vurdering, du får, altid afspejle vores vurdering af boligen i forhold til den aktuelle markedssituation.

Når forhandlingsstrategien er forventningsafstemt, går vi videre med en strategi til selve forhandlingen. Minkøbermægler.dk har stået i mange forskellige forhandlingssituationer gennem årene, og kender derfor til diverse faldgruber og muligheder der gør sig gældende i prisforhandlingen.

Uanset hvordan tingene ser ud ved netop dit boligkøb, vil forhandlingsstrategiens vigtigste formål altid være at sikre, at du som boligkøber ikke betaler for meget for din kommende bolig.

Prisforhandlingen er for os kun en succes, hvis du føler dig tryg gennem hele processen. Som din personlige købermægler og rådgiver er vores primære målsætning, at du står tilbage med den bolig, som du drømte om – og til den pris, som er rigtig for dig som boligkøber.

Varetagelse af prisforhandling med sælgers ejendomsmægler

Mange købere finder processen omkring forhandling og budgivning både vanskelig og lettere ubehagelig.

Både fordi man er på ukendt grund, der er tale om store beløb og man har ofte et brændende ønske om den nye drømmebolig. Men også fordi der er en uligevægt mellem dig som privatperson med personlige interesser og sælgers ejendomsmægler, som ikke er personligt involveret.

Sælgers ejendomsmægler er til gengæld professionel forhandler og vant til at skaffe sælger den højest mulige pris og til at forhandle med personer, der står overfor deres potentielle drømmebolig.

Derfor kan det være en fordel at bruge en købermægler, da købermægleren på lige fod med ejendomsmægleren er professionel forhandler og ikke følelsesmæssigt involveret, men nøgternt kan forhandle bedst mulige pris på plads.

Ofte skinner det igennem, hvis du som køber står overfor en drømmebolig eller ikke har forhandlingserfaringer med konkrete og effektive argumenter; og det kan ejendomsmæglerne ofte nyde godt af. Derfor tror vi på, at vi kan forhandle dig en bedre pris. Her kan Minkøbermægler.dk hjælpe dig med prisforhandling.

Eksempel på prisforhandling

Udbudspris: 7.500.000 kr.

Pris forhandlet af Minkøbermægler.dk: 7.000.000 kr.

Afslag: 500.000 kr.

10 % af afslaget: 50.000 kr. (honorar til Minkøbermægler.dk)

Din besparelse 450.000 kr.

Hvad koster prisforhandling ved boligkøb?

Minkøbermægler.dk tager 10 % af nedslaget inkl. moms. Vores mission er, at det altid skal være billigere for dig at benytte os til prisforhandling end at lade være.

Det begrunder vi med:

 • At du og sælgers ejendomsmægler er ulige
 • At vi er professionelle og lige med sælgers ejendomsmægler
 • At vi ikke har personlige interesser, der skinner igennem
 • Vores kendskab til markedet
 • Vores mangeårige forhandlingserfaring

På den måde er du som køber sikret, at det som forhandlingen koster, bliver dækket af nedslaget. Samtidig beholder du de resterende 90 % af nedslaget, som du altså har sparet.

købermægler

Få hjælp af Minkøbermægler.dk til prisforhandling

Minkøbermægler.dk kan hjælpe dig med kyndig prisforhandling, så du kommer til at betale mindst muligt for din kommende drømmebolig.

Kontakt os i dag på telefon 42 45 31 71 og/eller e-mail ak@minkoebermaegler.dk, hvis du er interesseret i en uforpligtende snak.

Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker at blive ringet op.

Vi ser frem til at høre fra dig.

kontakt