Manden bag

Mit navn er Anders Klingenberg, uddannet og registreret ejendomsmægler i Erhvervsstyrelsen med mere end 15 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen. Jeg har derfor et indgående kendskab til købers stilling ved køb af fast ejendom og alle de juridiske aspekter i en ejendomshandel. I mit virke som ejendomsmægler har jeg desuden været vurderingskonsulent for Handelsbanken, Danske Bank og Nordea.

Jeg har stort indblik i hvilke faktorer, der kan påvirke prisfastsættelsen af en ejendom og hvilke risici, man særligt skal være opmærksom på ved køb. Som ejendomsmægler har jeg arbejdet med stort set alle boligtyper, og jeg har arbejdet både i København og Nordsjælland hos førende ejendomsmæglerkæder.

Bolighandel er typisk den største investering i vores liv, og jeg har gennem årene lært, at der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man investerer lidt tid i denne proces. Af den grund er det vigtigt for mig at give dig en personlig kundeoplevelse, hvor du hele tiden føler, at du er i fokus og velorienteret om næste skridt i forløbet.

Hvorfor skal du vælge Minkøbermægler.dk

Der er ikke to bolighandler, der er ens, og der er mange interessenter i denne proces, der ønsker at påvirke din beslutning. Som køber er det en væsentlig fordel at have sin helt egen uafhængige sparringspartner ved sin side, når den store beslutning skal træffes.

Hos Minkøbermægler.dk har jeg fokus på at skabe gennemsigtighed for dig som køber. Du får al den støtte og rådgivning, du har brug for inden for prisforhandling, køberrådgivning, juridisk dokumentgennemgang, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse, byggeteknisk gennemgang, entrepriseret, finansiel rådgivning samt bankforhandling, og jeg guider dig gennem processen skridt for skridt.

Købermægler København

Hvad får du ved at bruge Minkøbermægler.dk

Minkøbermægler.dk samarbejder med en finansiel rådgiver samt en uafhængig byggesagkyndig.

På den måde er du som køber garanteret den nødvendige faglige ekspertise, uden selv at skulle bruge tid på at finde en rådgiver. Vi dækker kort sagt alle handlens facetter og sikrer, at du ikke køber “katten i sækken”.

Minkøbermægler.dk er 100 % uafhængig i modsætning til nogle andre købermæglere som enten er ejet af banker eller ejendomsmæglerkæder og deres samarbejdspartnere. Derfor kan du som køber stole på, at Minkøbermægler.dk alene varetager dine interesser og ingen andres.

Minkøbermægler.dk har professionel ansvarsforsikring gennem HDI GLOBAL.