Er du hussælger, kan der være god grund til at klappe i hænderne. For der er blevet færre huse at vælge mellem og så er husene tilmed blevet dyrere, viser tal fra Finans Danmark.

Ved udgangen af august var der 28.599 huse til salg i Danmark. Det vil med andre ord sige, at der er 19 procent færre huse at vælge mellem for køberne i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Antallet af udbudte huse til salg er kort sagt det laveste niveau siden 2007. Og de huse der udbydes til salg, er 2,4 procent dyrere end for et år siden.

Ovenstående kommer til udtryk ved, at der oftest er flere købere til samme ejendom og at prisafslagene dermed oftest er mere begrænset eller ikke eksisterende.

Hvis du som køber føler, at det kan være lidt svært at finde ud af, hvilket ben du skal stå på, kan det være en god idé at alliere sig med en erfaren købermægler som kender markedet, købsprocessen og forhandlingsstrategierne.

Bemærk ejendomsmægleren er ansat af sælger og repræsenterer sælgers interesser gennem hele processen, mens købers mægler udelukkende varetager købers interesser.

Hvis du finder at denne artikel er relevant for andre, som du kender, er du velkommen til at dele artiklen.

”Like” Minkøbermægler.dk’s Facebook side og modtag løbende nyheder / artikler om boligmarkedet.

Husk at Minkøbermægler.dk altid står klar til at guide dig gennem købsprocessen.

Udgivet af:

Minkøbermægler.dk