fbpx

Afleverings-
forretning


Står du med et nybygget hus eller et projektkøb?

Minkøbermægler.dk samarbejder med en uafhængig byggesagkyndig med stor erfaring inden for byggeteknisk rådgivning. Den byggesagkyndige forestår afleveringsforretning i forbindelse med nybyg og projektkøb og er din sparringspartner gennem denne proces.

Pris: ring og aftal nærmere


Uvildig byggesagkyndig, boligkøb, besigtigelse med byggesagkyndig, tilstandsrapport, huseftersyn, energimærke, elinstallationsrapport, energioptimering, nybygget hus, projektkøb, byggeteknisk gennemgang, fejl og mangler, billig landsdækkende byggesagkyndig.

Ved afleveringsforretning er det vigtigt at få registreret eventuelle fejl og mangler inden indflytning, idet det efter overtagelsen af byggeriet er ejeren, som skal bevise, at der er væsentlige fejl og mangler ved byggeriet.

Det er derfor en god idé at alliere sig med en byggesagkyndig, som kan lave en afleveringsforretning og registrere eventuelle fejl og mangler inden indflytning i ejendommen, som du kan bruge i en konstruktiv dialog med entreprenøren.

Du er naturligvis velkommen til at antage din egen sagkyndig, hvis du ønsker dette. Samarbejdet med den byggesagkyndige vil gøre din købsproces smidigere og billigere. Alt sammen til din fordel.

Afleveringsforretning gennem byggesagkyndig er en selvstændig ydelse som kan vælges alene eller med en eller flere andre ydelser.